Opposuits NL logo
Opposuits NL logo

Alle artikelen

Welke betaalmethoden bieden jullie aan?Bijgewerkt 10 months ago

Wij bieden onze Nederlandse klanten 3 verschillende betaalmethoden aan; iDEAL, creditcard en PayPal. Onze Belgische klanten bieden wij 4 verschillende betaalmethoden aan; Bancontact, Sofort, creditcard en PayPal.


iDEAL
Als je wilt betalen vanuit jouw eigen internetbankieromgeving, is dit mogelijk via iDEAL*. Hier heb je de keuze uit de volgende banken;
- ABN AMRO
- ING
- Rabobank
- SNS
- ASN Bank
- RegioBank
- bunq
- Knab
- Triodos Bank
- Van Lanschot

iDEAL geeft consumenten de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de eigen, vertrouwde internetbankieromgeving, een online betaling uit te voeren. Meer informatie over de veiligheid en het gemak van deze betaalmethode vind je op de website van iDEAL.


Creditcard
Wanneer betalen met creditcard* jouw voorkeur heeft, kun je kiezen uit;
- MasterCard
- Visa
- American Express

Wij maken gebruik van de extra veiligheidscheck 3D Secure. Meer informatie over deze check kun je hier vinden.


PayPal
Als je een PayPal account hebt, kun je kiezen voor PayPal Express checkout. PayPal biedt een veilig, online betalingssysteem en is dan ook één van de bekendste betalingsaanbieders wereldwijd. Meer informatie over PayPal's beleid en uitstekende beveiliging vind je op de website van PayPal.

Bancontact
Als je wilt betalen vanuit jouw eigen internetbankieromgeving, is dit mogelijk via Bancontact*. Hier heb je de keuze uit maar liefst 16 verschillende Belgische banken. Bancontact geeft consumenten op deze manier de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de eigen, vertrouwde internetbankieromgeving, een online betaling uit te voeren.

Meer informatie over de veiligheid en het gemak van deze betaalmethode vind je op de website van Bancontact.


Sofort
Wanneer je gebruik wilt maken van je betaalpas via jouw bank, kun je ook gebruiken maken van Sofort*. Via Sofort, kun je kiezen uit tientallen banken uit acht landen waaronder België, Nederland en Duitsland. Sofort (wat een onderdeel is van Klarna) is een betalingsaanbieder gevestigd in Duitsland, die producten en diensten aanbiedt voor de veilige aankoop van fysieke en digitale goederen op het internet.

Als je graag meer wilt weten over dit bedrijf en haar diensten, bezoek dan de website van Sofort.

*Al onze transacties die verlopen via iDEAL, bancontact, creditcard en Sofort worden verwerkt door onze betalingsaanbieder; Adyen. Adyen is een wereldwijd actief bedrijf dat veilige betaaloplossingen biedt tussen bedrijven en hun klanten. Als je graag meer zou willen weten over onze betalingsaanbieder, ga dan naar de website van Adyen.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee