Opposuits NL logo
Opposuits NL logo

Alle artikelen

Wanneer en hoe ontvang ik mijn terugbetaling?Bijgewerkt 10 months ago

Een terugbetaling wordt uitgevoerd nadat wij een retour verwerkt hebben, waarbij we altijd ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk te doen. Afhankelijk van de drukte, kan het verwerken van een retour zo'n 2 tot 5 werkdagen duren.


Zodra jouw retour verwerkt is, ontvang je van ons automatisch een creditnota per e-mail. Wanneer we deze creditnota hebben aangemaakt, zal het nog een aantal werkdagen duren voordat de terugbetaling is voldaan. Dergelijke transacties moeten namelijk niet alleen door ons worden verwerkt, maar ook door een betalingsaanbieder en uiteraard ook door jouw bank.


Je ontvangt je terugbetaling altijd via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je oorspronkelijke bestelling. Houd er rekening mee dat de terugbetaling ook afkomstig kan zijn van Adyen, omdat zij onze betalingsaanbieder zijn. In het onwaarschijnlijke geval dat je twee weken na het ontvangen van de creditnota jouw terugbetaling nog altijd niet hebt ontvangen, zoek dan alsjeblieft contact met ons support team zodat we hier naar kunnen kijken.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee