Opposuits NL logo
Opposuits NL logo

Alle artikelen

Mijn pak past net niet, moet ik het nu retourneren?Bijgewerkt 10 months ago

Niet per se.

Als het pak net niet helemaal goed past, is er ook een mogelijkheid om het pak aan te laten passen waardoor retourneren niet langer nodig is. Het hangt er voornamelijk vanaf welk onderdeel van het pak niet goed past;


Pantalon
Als de pantalon net niet goed past, zou je er mee langs een lokale kleermaker kunnen gaan om deze te laten vermaken. Het ontwerp van de pantalon maakt het namelijk mogelijk om deze maximaal 2 maten te laten uitleggen of innemen (dus zowel groter als kleiner) door het aanpassen van de tailleband of zelfs de zijnaden. Daarnaast kan de pantalon tot 4 centimeter langer worden gemaakt. De kosten hiervan zijn vaak niet zo hoog.


Rok
Als de rok net niet goed past, zou je er mee langs een lokale kleermaker kunnen gaan om deze te laten vermaken. Het ontwerp van de rok maakt het mogelijk om de tailleband tot maximaal 4 centimeter uit te leggen of in te nemen bij de zijnaden en/of de coupenaden. Ook de lengte van de rok kan tot 4 centimeter langer worden gemaakt. De kosten hiervan zijn vaak niet zo hoog.


Jasje
Als het jasje (of de complete set) net niet goed past, is het waarschijnlijk beter om deze te retourneren. Wanneer de pasvorm nét niet geschikt is, kun je ook met jouw jasje voor de zekerheid langs een lokale kleermaker gaan en met hen de mogelijkheden bespreken om het aan te laten passen.


Wanneer jijzelf of jouw lokale kleermaker denkt dat het niet gaat lukken (of wanneer je het simpelweg niet wilt), heb je nog steeds de mogelijkheid om het product te retourneren. Voor meer informatie kun je het beste kijken naar de instructies over het retourneren van jouw product.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee