Opposuits NL logo
Opposuits NL logo

Alle artikelen

Kan mijn bestelling worden bezorgd bij een postbus, een postkantoor of een lokaal afhaalpunt?Bijgewerkt a year ago

Dat hangt ervan af;


Postbus
Het gebruiken van een postbus adres is in principe mogelijk, aangezien PostNL daar het volgende over zegt: "Het pakket wordt dan bezorgd bij een PostNL locatie. De geadresseerde ontvangt vervolgens een kaart in zijn postbus dat hij het aangetekende pakket kan ophalen bij een PostNL locatie in de buurt. Als de geadresseerde zich legitimeert, kan hij het pakket ophalen. We bewaren deze zending twee weken."

Mocht je dit toch wat onhandig vinden, kun je voor de zekerheid natuurlijk ook een fysiek afleveradres invullen.


Postkantoor

Dit hangt ervan af; omdat een handtekening vereist is bij de bezorging van het pakket, zal een postbode het pakket weer mee terug nemen als er niemand aanwezig is om het in ontvangst te nemen. Wanneer een postbode er voor kiest om het pakket weer mee terug te nemen, zijn er 2 opties. Zo kan hij de volgende werkdag bijvoorbeeld nog een afleverpoging doen, of hij geeft het pakket af bij een lokaal afhaalpunt (wat een postkantoor zou kunnen zijn) waar jij het pakket zelf af kunt halen. In beide gevallen zal een postbode een kaartje in jouw brievenbus achterlaten om jou hierover te informeren.

Wanneer je wilt weten of het mogelijk is om simpelweg het adres van jouw lokale postkantoor in te vullen als afleveradres, overleg dan eerst met jouw lokale postkantoor of dit mogelijk is.


Lokaal afhaalpunt

OppoSuits is niet aangesloten bij een netwerk van standaard en/of lokale afhaalpunten.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee