Opposuits NL logo

Alle artikelen

Hoe bestel ik deze prachtige producten?Bijgewerkt 10 months ago

1. Ga naar de pagina van het gewenste product.
2. Om een maat te selecteren, klik je op de maat die je wilt.
3. Zorg ervoor dat je het juiste aantal producten kiest; wanneer je meerdere pakken van een specifiek ontwerp en maat wilt bestellen, kun je de hoeveelheid aanpassen in het veld 'Aantal'.
4. Plaats het product in je winkelwagen door te klikken op 'In Winkelwagen'.
5. Als je meer producten wilt bestellen, herhaal dan stap 1 tot en met 4 voor alle andere producten.
6. Als je verder wilt gaan naar jouw winkelwagen, klik dan in de pop-up op 'Afrekenen' of klik bovenaan het scherm op 'WINKELWAGEN'.
7. In jouw winkelwagen, vul je jouw adres- en contactgegevens in, selecteer je een verzendmethode en een betaalmethode en ga je verder door te klikken op 'Plaats bestelling'.
8. Volg de instructies om de betaling uit te kunnen voeren.
9. Bereid je voor op een nieuw en spannend hoofdstuk in je leven!