Opposuits NL logo
Opposuits NL logo

Alle artikelen

Welke binnenlandse verzendmethodes bieden jullie aan?Bijgewerkt a year ago

Onze orders worden verzonden vanuit ons distributiecentrum in Nederland. Voor verzendingen binnen Nederland en naar België en Duitsland betaal je bij ons géén verzendkosten*.


Verzendmethodes en bezorgtijden

Bestellingen die voor 20.30 uur worden geplaatst, worden nog diezelfde werkdag opgepakt en verstuurd via PostNL pakketservice. Verzendingen binnen Nederland worden dan ook vaak de volgende werkdag al bezorgd.


Aflevertijden

De aflevertijden zijn van maandag tot en met zaterdag tot 18.00 uur. Op drukke dagen kunnen pakketten ook 's avonds nog worden afgeleverd tot 21.00 uur. Een handtekening is vereist bij de bezorging van het pakket, dus zorg dat er iemand aanwezig is op het afleveradres (bijvoorbeeld op je werk) om te kunnen tekenen voor ontvangst.


*Onze gratis verzendmethode is niet van toepassing bij bestellingen die of alleen één overhemd, of alleen één Summer Set of alleen accessoires bevatten. In deze gevallen wordt een klein bedrag van € 4.50 (overhemd/Summer Set) of € 3.00 (accessoires) in rekening gebracht voor de verzendkosten.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee