Opposuits NL logo
Opposuits NL logo

Alle artikelen

Wat is jullie retourbeleid?Bijgewerkt 6 months ago

Ons retourbeleid kan worden samengevat in de volgende punten:


Conditie van het product

Houd er alsjeblieft rekening mee dat wij alleen retouren kunnen accepteren wanneer deze compleet en ongedragen zijn (passen mag natuurlijk), inclusief de originele labels en in de originele productverpakking. Daarnaast mag deze productverpakking niet beschadigd zijn en ook niet gebruikt worden als verzenddoos. Verzend de productverpakking daarom altijd in een aparte verzendzak of verzenddoos. Wanneer er niet aan deze voorwaarden is voldaan, behouden wij ons het recht om het geretourneerde product te weigeren en naar de afzender terug te sturen.

Vanwege hygiënische en veiligheidsredenen is het niet mogelijk om een mondmasker te retourneren.


Retourtermijn

Onze retourtermijn bedraagt dertig (30) dagen, welke ingaat op de dag dat het pakket wordt afgeleverd. Dit betekent dat wanneer je het product wilt retourneren naar ons, je dit binnen deze periode moet doen. Dat wil zeggen; het product moet in deze periode op weg zijn naar ons, maar hoeft niet te betekenen dat het fysiek bij ons terug moet zijn voordat deze 30 dagen voorbij zijn. Wanneer er bovendien speciale omstandigheden zijn waardoor je deze periode overschrijdt, zoek dan contact met ons support team om te kijken of we een uitzondering kunnen maken.


Retourkosten

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Echter, wanneer de reden van het retourneren is omdat je een beschadigd of foutief product hebt ontvangen, zoek dan alsjeblieft eerst contact met ons support team. In deze gevallen willen we je ook vragen om een foto van het probleem mee te sturen zodat we hier goed naar kunnen kijken.


Terugbetalingen

Je zult jouw terugbetaling altijd ontvangen via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van de oorspronkelijke bestelling. Daarnaast, wanneer de bestelling (gedeeltelijk) is betaald door middel van een gift card, zul je een nieuwe gift card ontvangen voor het betreffende bedrag.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee