Opposuits NL logo
Opposuits NL logo

Alle artikelen

PAKKEN: Kan ik twee verschillende maten kiezen voor de pantalon en het jasje?Bijgewerkt a year ago

Onze pantalons hebben een iets langere lengte dan pantalons bij standaard confectiematen. Dit hebben wij opzettelijk gedaan zodat onze pantalons beter staan boven sneakers en ander casual schoeisel.


Moet de pantalon voor jou eigenlijk net iets langer of korter zijn? Geen probleem! Dit zijn relatief makkelijke aanpassingen, dus in dat geval raden we je aan om met de pantalon naar jouw lokale kleermaker (of oma) te gaan en met hen de mogelijkheden te bespreken. De pantalon kan tot 4 centimeter langer worden gemaakt en kan worden ingekort tot elke lengte waarvan jij denkt dat het nog steeds sexy is.


Omdat wij alleen complete sets verkopen, is het helaas niet mogelijk om verschillende maten jasjes en pantalons te combineren. Als de maat van jouw borstomtrek in een andere categorie valt dan de taille, raden we je aan om de categorie van de borst te volgen en de pantalon te laten aanpassen bij een lokale kleermaker. Het is namelijk mogelijk om de pantalon maximaal 2 maten te laten uitleggen of innemen (dus zowel groter als kleiner) door het aanpassen van de tailleband of zelfs de zijnaden. De kosten hiervan zijn vaak niet zo hoog. Mocht jouw lokale kleermaker denken dat het niet gaat lukken, heb je altijd nog de mogelijkheid om het ongeschonden pak terug te sturen en het aankoopbedrag terug te krijgen.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee