Opposuits NL logo
Opposuits NL logo

Alle artikelen

PAKKEN: Hoe zit het met de kwaliteit en andere productspecificaties?Bijgewerkt a year ago

Een kleurrijke verschijning combineren met kwaliteit en stijl? Geen probleem! De kwaliteit van onze producten is erg belangrijk voor ons. Daarom werken we met materialen van hoge kwaliteit, voegen we praktische eigenschappen toe voor de drager en zorgen we ervoor dat onze producten een stijlvolle en comfortabele pasvorm hebben.


Materiaal
Onze pakken zijn gemaakt van open geweven polyester van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat het pak kan ademen en het geeft de stof een natuurlijk gevoel, net zoals een normaal (saai) pak zou doen. Of zoals wij zeggen: 100% polyester, 200% amazing!


Kenmerken herenpakken
Onze jasjes zijn uitgerust met een binnenvoering, binnenzakken en zakken aan de voorkant. Onze pantalons hebben zakken aan de voor- én achterkant. De zakken aan de achterkant hebben zelfs knopen om ze af te sluiten, zodat jij je niet hoeft druk te maken over het verliezen van je portemonnee terwijl je de tijd van je leven hebt. Onze pakken hebben een slim fit pasvorm, zijn direct klaar om gedragen te worden en worden geleverd in een set bestaande uit een jasje, een pantalon en een stropdas.

Bevalt het je wat je hier leest? Neem dan snel een kijkje bij onze herenpakken.


Kenmerken damespakken
Onze jasjes zijn uitgerust met een binnenvoering, een binnenzak en zakken aan de voorkant. Om de pasvorm van de rok zo goed mogelijk te maken, hebben we op een stijlvolle manier een elastieken tailleband in de rok verwerkt. Onze pakken hebben een slim fit pasvorm, zijn direct klaar om gedragen te worden en worden geleverd in een set bestaande uit een jasje en een rok.

We vertellen je graag over onze producten, maar nog veel liever laten we onze damespakken aan je zien!


Kenmerken jongenspakken (10 - 16 jaar)
Onze jasjes zijn uitgerust met een binnenvoering, subtiele schoudervulling, twee zakken aan de voorkant en een binnenzak. Daarnaast hebben onze jasjes twee knopen om ze te sluiten en een dubbele split aan de achterkant. De mouwen hebben drie stijlvolle knopen aan het uiteinde van de mouw. De pantalons hebben vijf riemlussen, twee zakken aan de voorkant en een haak- én knoopsluiting met een rits. Onze pakken hebben een slim fit pasvorm, zijn direct klaar om gedragen te worden en worden geleverd in een set bestaande uit een jasje, een pantalon en een clipstropdas met veiligheidssluiting.

Klinkt goed toch? Bekijk meteen onze jongenspakken (10 - 16 jaar).


Kenmerken jongenspakken (2 - 8 jaar)
Onze jasjes zijn uitgerust met een binnenvoering, subtiele schoudervulling, twee zakken aan de voorkant en een binnenzak. Daarnaast hebben onze jasjes een knoop om ze te sluiten en een dubbele split aan de achterkant. De mouwen hebben drie stijlvolle knopen aan het uiteinde van de mouw. De pantalons hebben vijf riemlussen, twee zakken aan de voorkant en een knoopsluiting met een neprits. Om de pasvorm van de pantalon zo goed mogelijk te maken, hebben we op een stijlvolle manier een elastieken tailleband in de pantalon verwerkt. Onze pakken hebben een slim fit pasvorm, zijn direct klaar om gedragen te worden en worden geleverd in een set bestaande uit een jasje, een pantalon en een clipstropdas met veiligheidssluiting.

Als je denkt dat dit al goed klinkt, wacht dan maar tot je ziet hoe fantastisch onze jongenspakken (2 - 8 jaar) eruitzien!

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee