Opposuits NL logo
Opposuits NL logo

Alle artikelen

OVERHEMDEN: Hoe zit het met de kwaliteit en andere productspecificaties?Bijgewerkt a year ago

Een kleurrijke verschijning combineren met kwaliteit en stijl? Geen probleem! De kwaliteit van onze producten is erg belangrijk voor ons. Daarom werken we met materialen van hoge kwaliteit en zorgen we ervoor dat onze producten een stijlvolle en comfortabele pasvorm hebben.


Materiaal
Onze overhemden zijn gemaakt van een katoen-polyester mix (55% katoen / 45% polyester) om ervoor te zorgen dat deze overhemden jou de nodige comfort geven wanneer je ze draagt.


Kenmerken heren- en jongensoverhemden
Onze getailleerde overhemden zijn ontworpen om comfortabel te zitten. Daarbij zijn ze ook uitermate geschikt om onder een pak te dragen. We hebben ze namelijk bewust zo ontworpen dat ze lang genoeg zijn dat je ze in je pantalon kunt stoppen (en dat ze daar ook blijven). Een zeer belangrijke eigenschap, want ongeacht hoe oud je bent; waarschijnlijk zul je niet stil blijven zitten, maar wil je ook je stijlvolle verschijning behouden.


Enthousiast geworden? Neem dan snel een kijkje bij onze heren overhemden, onze jongensoverhemden (10 - 16 jaar) of onze jongensoverhemden (2 - 8 jaar).

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee