Opposuits NL logo
Opposuits NL logo

Alle artikelen

PAKKEN: Maattabel en meetinstructies voor heren.Bijgewerkt a year ago

Onze herenpakken zijn beschikbaar in standaard confectiematen variërend van EU maten 46 tot en met 62. Toch willen we je vragen om wat tijd te nemen en jezelf op te (laten) meten om er zeker van te zijn dat je straks het juiste maat pak krijgt opgestuurd.


LET OP: Pakken van OppoSuits hebben een slim-fit model en vallen dus niet groot. Bij twijfel tussen twee maten adviseren we je om de grootste van de twee te kiezen.

EU maat1. Borstomvang2. Taille3. Beenlengte*
46101 cm85 cm83 cm
48105 cm87 cm84 cm
50109 cm89 cm85 cm
52113 cm91 cm86 cm
54117 cm95 cm87 cm
56122 cm99 cm88 cm
58128 cm104 cm89 cm
60134 cm109 cm89 cm
62140 cm114 cm89 cm

1._HC_Visuals_MI_Men_SMALL.png

LET OP: Pakken van OppoSuits hebben een slim-fit model en vallen dus niet groot. Bij twijfel tussen twee maten adviseren we je om de grootste van de twee te kiezen.


Bekijk alsjeblieft de afbeelding van de man bij de maattabel hierboven en volg deze eenvoudige stappen;

1. Borstomvang
Het juist meten van je borst is het belangrijkst om zo de maat van het jasje te bepalen. Het opmeten van de borstomvang doe je door het breedste gedeelte van de borst te omtrekken met een meetlint.

2. Taille
De taille meet je ter hoogte van de plaats waar je normaliter een pantalon draagt, zo'n drie vingerdiktes onder de navel.

3. Beenlengte
Om de lengte van je been te bepalen is het belangrijk de binnenkant van je been te meten of te laten meten. Je doet dit vanaf het hoogste punt aan de binnenzijde van je been tot en met het punt waar je hiel de vloer raakt. Wanneer je deze lengte aan het meten bent, houd je benen dan iets uit elkaar en zorg ervoor dat je geen schoenen draagt.
*Logischerwijs is de lengte van de pantalon veel korter bij onze Summer Suits. Gelukkig is de beenlengte niet essentieel om jouw maat Summer Suit te bepalen.

Wanneer je deze maten hebt opgenomen kun je in de tabel hierboven de juiste maat bepalen.


Als de omtrek van jouw borstomtrek in een andere categorie valt dan de taille, raden we je aan om de categorie van de borst te volgen. Het is mogelijk om de broek te laten uitleggen of innemen (dit is mogelijk tot maximaal 2 broekmaten groter of kleiner qua taille) door een kleermaker.


Heb je jouw maat gevonden? Wacht dan niet langer en bekijk onze herenpakken.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee