Opposuits NL logo
Opposuits NL logo

Alle artikelen

PAKKEN: Maattabel en meetinstructies voor dames.Bijgewerkt a year ago

Onze damespakken zijn beschikbaar in standaard confectiematen variërend van EU maten 34 tot en met 46. Toch willen we je vragen om wat tijd te nemen en jezelf op te (laten) meten om er zeker van te zijn dat je straks het juiste maat pak krijgt opgestuurd.


LET OP: Pakken van OppoSuits hebben een slim-fit model en vallen dus niet groot. Bij twijfel tussen twee maten adviseren we je om de grootste van de twee te kiezen.

EU maat1. Borstomvang2. Taille3. Heupomvang
3481 cm64 cm90 cm
3685 cm68 cm94 cm
3889 cm72 cm98 cm
4093 cm76 cm102 cm
4297 cm80 cm106 cm
44101 cm84 cm110 cm
46105 cm88 cm114 cm

1._HC_Visuals_MI_Women_SMALL.png

LET OP: Pakken van OppoSuits hebben een slim-fit model en vallen dus niet groot. Bij twijfel tussen twee maten adviseren we je om de grootste van de twee te kiezen.


Bekijk alsjeblieft de afbeelding van de dame bij de maattabel hierboven en volg deze eenvoudige stappen;

1. Borstomvang
Meet jezelf op met behulp van een meetlint; qua hoogte doe je dit vlak onder de oksels. Houd het meetlint strak en in een horizontale lijn, maar zorg er uiteraard voor dat er niet te veel druk staat op het meetlint.

2. Taille
Meet jezelf op ter hoogte van je navel en zorg ervoor dat je het meetlint in een horizontale lijn houdt.

3. Heupomvang
Meet jezelf op ter hoogte van het breedste gedeelte van je heupen (vaak is dit zo’n 20 centimeter onder de taille) en zorg ervoor dat je het meetlint in een horizontale lijn houdt.


Wanneer je de afmetingen weet, houdt deze dan naast de maattabel om er zo achter te komen welke maat de juiste is voor jou. Wanneer de borstmaat in een andere maat pak valt dan de taille- of heupmaat, adviseren we je om de maat te kiezen gebaseerd op de maat van het jasje. Om de pasvorm van het pak te bevorderen, hebben we op een stijlvolle manier elastieken inzetstukken verwerkt in de tailleband van de rok.


Heb je jouw maat gevonden? Wacht dan niet langer en bekijk onze damespakken.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee